Gespecialiseerd in het uitvoeren van sloopwerkzaamheden en het verwijderen van asbest
Gespecialiseerd in het uitvoeren van sloopwerkzaamheden en het verwijderen van asbest

Wij zijn een modern bedrijf met een eigen teken- en constructieafdeling waarmee wij het gehele vergunningstraject voor de opdrachtgever kunnen verzorgen

Offerte aanvragen  Bekijk ons werk

Door de centrale ligging in de Randstad
Door de centrale ligging in de Randstad

realiseren wij dan ook zeer uiteenlopende projecten in met name Noord- en Zuid-Holland, maar ook in Utrecht.

Voor projecten van enige omvang buiten onze regio is een uitzondering dan ook snel gemaakt.

Offerte aanvragen  Bekijk ons werk

Asbest verwijderen particulier of zakelijk, Oudt Zwanenburg is uw partnerOudt Zwanenburg - Asbest verwijderen

Asbest verwijderen, waarom is dit verplicht? Bevat uw huis asbest? Dan bent u verplicht dit vóór 2024 te (laten) verwijderen. 

Voordat we u vertellen hoe asbest verwijderen in zijn werk gaat bij Oudt Zwanenburg Sloopwerken B.V., vertellen we u graag wat asbest is en waarom het verwijderd dient te worden.

Asbest is een natuurlijk materiaal dat bestaat uit 6 minarelen elk met hun eigen vezelstructuur. In Nederland zijn er drie soorten asbest veelvoudig gebuikt: wit, blauw en bruin asbest. Asbest is een veel gebruikt bouwmateriaal voor onder andere daken en gevels. Er zijn verschillende redenen dat asbest zo populair was:

  • De duurzaamheid
  • Goedkope oplossing
  • Sterk materiaal
  • Brandwerende eigenschappen
  • Isolerende eigenschappen

Echter, zoals ook u weet, kan asbest schadelijk zijn voor de gezondheid. 

Asbest verwijderen is verplicht gesteld

Asbest verwijderen kunt u zelf doen tot een oppervlakte van 35m2. Als uw huis, bedrijfspand of schuur meer dan 35m2 asbest bevat, laat u dit asbest verwijderen door een gespecialiseerd bedrijf zoals Oudt Zwanenburg Sloopwerken B.V. 

Wél moeten álle asbestdaken zijn verwijderd voordat het jaar 2024 van start gaat. 

Asbest verwijderen doet Oudt Zwanenburg het best

Asbest verwijderen is een van de specialisme van Oudt Zwanenburg Sloopwerken B.V. Wanneer u heeft besloten asbest te laten verwijderen door Oudt Zwanenburg, is de eerste stap een bezoek van één van onze collega’s. Een collega komt bij u langs, de hoeveelheid asbest wordt in kaart gebracht alvorens wij deze kunnen verwijderen. Als wij weten om hoeveel asbest het gaat en waar in het pand dit zit verwerkt, kunnen wij vergunningen aanvragen en de juist instanties inlichten. Als dit papierwerk is gedaan, maken wij een afspraak met u om het asbest te verwijderen. Uiteraard ruimen wij de boel hierna netjes op en voeren wij het asbestafval op een verantwoorde wijze voor u af.

Maak a.u.b. uw keuze: