Gespecialiseerd in het uitvoeren van sloopwerkzaamheden en het verwijderen van asbest
Gespecialiseerd in het uitvoeren van sloopwerkzaamheden en het verwijderen van asbest

Wij zijn een modern bedrijf met een eigen teken- en constructieafdeling waarmee wij het gehele vergunningstraject voor de opdrachtgever kunnen verzorgen

Offerte aanvragen  Bekijk ons werk

Door de centrale ligging in de Randstad
Door de centrale ligging in de Randstad

realiseren wij dan ook zeer uiteenlopende projecten in met name Noord- en Zuid-Holland, maar ook in Utrecht.

Voor projecten van enige omvang buiten onze regio is een uitzondering dan ook snel gemaakt.

Offerte aanvragen  Bekijk ons werk

Asbest verwijderen voor een gezonder thuis Oudt Zwanenburg - Asbest laten verwijderen

Asbest verwijderen van uw zolder, schuur of kantoorpand in Zwanenburg? Oudt Zwanenburg verwijdert op verantwoorde wijze het asbest in grote en kleine hoeveelheden.

Asbest verwijderen uit panden met een bouwjaar voor 1994

Is uw huis in Zwanenburg voor 1994 gebouwd? Dan is de kans groot dat asbest is gebruikt bij de bouw. Hoewel we nu graag asbest verwijderen uit onze huizen en andere panden, was asbest toentertijd een bijzonder populair bouwmateriaal. Asbest heeft dan ook vele voordelen:

  • Asbest is sterk
  • Asbest is een goedkoop maar duurzaam materiaal
  • Asbest heeft een brandwerend karakter
  • Asbest isoleert o.a. daken en gevels

Asbest verwijderen vanwege gezondheidsrisico’s 

Huizen in Zwanenburg en omgeving die na 1994 zijn gebouwd bevatten geen asbest. Het jaar hiervoor werd dit materiaal namelijk verboden. Tegenwoordig weet u namelijk, net zo goed als Oudt Zwanenburg, dat asbest ook gezondheidsrisico’s met zich meebrengt. 

Vandaar dat, vandaag de dag, asbest juist verwijderd dient te worden uit alle huizen. Sterker nog asbestdaken zijn per 2024 verboden! Asbest verwijderen is dan ook een term die wij steeds vaker horen en de dienst wordt dan ook regelmatig aangevraagd. 

Asbest verwijderen hoe doe ik dit?

Asbest verwijderen mag u zelf doen tot en met 35m2. Is het oppervlakte aan asbest in uw pand groter dan deze maximum? Dan moet u het asbest te laten verwijderen door een erkend bedrijf. 
De huiseigenaren die dit asbest dienen te verwijderen worden wel gecompenseerd door middel van subsidie van €4,50 per m2. Asbest verwijderen deed Oudt Zwanenburg in menig huis in Zwanenburg en omgeving. Graag verwijderen wij het verouderde bouwmateriaal ook uit uw pand in de buurt van Zwanenburg. Dit doen wij als volgt.

Asbest verwijderen begint met een bezoek aan uw pand in Zwanenburg. We bekijken de status, de oppervlakte, de manier van gebruik enzovoorts. Hierna zullen wij enkele formele zaken afhandelen zoals eventuele vergunningen regelen en het doorgeven van de juiste informatie aan de juiste partijen en organisaties. Wanneer dit is afgerond kunnen wij een afspraak met u maken voor het verwijderen van het asbest zelf. Na afloop voeren wij het asbest af en ruimen wij de boel weer netjes op!

Wilt u het asbest uit uw woning/pand laten verwijderen in Zwanenburg? Bel da nu met een van onze collega’s.

Laat uw reactie achter