Gespecialiseerd in het uitvoeren van sloopwerkzaamheden en het verwijderen van asbest
Gespecialiseerd in het uitvoeren van sloopwerkzaamheden en het verwijderen van asbest

Wij zijn een modern bedrijf met een eigen teken- en constructieafdeling waarmee wij het gehele vergunningstraject voor de opdrachtgever kunnen verzorgen

Offerte aanvragen  Bekijk ons werk

Door de centrale ligging in de Randstad
Door de centrale ligging in de Randstad

realiseren wij dan ook zeer uiteenlopende projecten in met name Noord- en Zuid-Holland, maar ook in Utrecht.

Voor projecten van enige omvang buiten onze regio is een uitzondering dan ook snel gemaakt.

Offerte aanvragen  Bekijk ons werk

Asbestsanering in Zwanenburg ter bescherming van uw gezondheid 

Wilt u asbest laten verwijderen? Kies dan voor een veilige en gedegen manier van asbestsanering en laat dit verzorgen door Oudt Zwanenburg sloopwerken BV te Zwanenburg.  Oudt Zwanenburg sloopwerken BV te Zwanenburg is sinds jaar en dag specialist op het gebied van asbestsanering en verzekerd u van kwaliteit, veiligheid en oog voor milieu. Onze kennis en ervaring op het gebied van asbestsanering in de buurt van Zwanenburg verzekeren u van de meest effectieve oplossing. Heeft u te kampen met de problemen van asbest? Wilt u zelf geen risico lopen? Schakel dan een specialist is voor asbestsanering in Zwanenburg. Het deskundige team van Oudt Zwanenburg sloopwerken BV zorgt ervoor dat asbest op een veilige en verantwoorde manier wordt verwijderd. Door de jaren heen hebben wij grote expertise opgebouwd in asbestsanering te Zwanenburg. Wilt u ons inschakelen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Tevens kunt u vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

Gevaar voor gezondheid

Asbest is een groot gevaar voor onze volksgezondheid. Ondanks dit zeer goedkoop en isolerend is is asbestsanering in Zwanenburg van belang. Asbestsanering in Zwanenburg moet geheel volgens de strenge regels en richtlijnen worden uitgevoerd. Hierbij maken we gebruik van onze hoogwaardige materialen en gespecialiseerde team.  De veiligheid voor mens en omgeving staat hierbij uiteraard op de eerste plaats. We beschikken niet voor niets over het KOMO procescertificaat SC-530. Asbestsanering in Zwanenburg kan een complex proces zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring en klantgerichte instelling bieden wij een op maat gemaakte oplossing die voor u het meest effectief is. 

Ideaal product

Asbest was altijd een ideaal product door de goede eigenschappen:

  • Thermisch
  • Geluidsisolerend
  • Flexibel
  • Sterk
  • Slijtvast

Inmiddels is bij iedereen bekend dat asbest voor ernstige gezondheidsklachten kan zorgen. Asbest is in nagenoeg elk bouwwerk aanwezig. We weten allemaal dat asbest schadelijk is voor onze gezondheid. Kies daarom voor asbestsanering in Zwanenburg verzorgt door Oudt Zwanenburg Sloopwerken B.V.   Asbestsaneringen worden volgens deze wet- en regelgeving uitgevoerd door daarvoor vakbekwaam en gekwalificeerde medewerkers. 

Bent u benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn met asbestsanering in Zwanenburg? Neem contact met ons op of bekijk de website voor meer informatie. 

Laat uw reactie achter