Gespecialiseerd in het uitvoeren van sloopwerkzaamheden en het verwijderen van asbest
Gespecialiseerd in het uitvoeren van sloopwerkzaamheden en het verwijderen van asbest

Wij zijn een modern bedrijf met een eigen teken- en constructieafdeling waarmee wij het gehele vergunningstraject voor de opdrachtgever kunnen verzorgen

Offerte aanvragen  Bekijk ons werk

Door de centrale ligging in de Randstad
Door de centrale ligging in de Randstad

realiseren wij dan ook zeer uiteenlopende projecten in met name Noord- en Zuid-Holland, maar ook in Utrecht.

Voor projecten van enige omvang buiten onze regio is een uitzondering dan ook snel gemaakt.

Offerte aanvragen  Bekijk ons werk

Circulair slopen: draag uw steentje bij aan het hergebruiken van bouwmateriaal Oudt Zwanenburg- circulaire sloopwerken

Circulair slopen is een steeds populairder wordende sloopmethode. Door op een circulaire wijze uw panden af te breken kunt u materialen en grondstoffen verkopen om deze een nieuw leven te geven in een ander pand!

Circulair slopen, wat is dat?

Circulair slopen houdt in dat een gebouw niet alleen wordt gesloopt om ruimte te maken voor een nieuw pand maar ook om grondstoffen te leveren voor dit nieuwe bouwproject. De volgende onderdelen kunnen weer eenvoudig opnieuw gebruikt worden: 

  • Ramen
  • Stenen muren
  • Elektra
  • Deuren
  • Kozijnen
  • Tegels 
  • Etc.

Uw school, ziekenhuis, flat of winkelpand is namelijk niet alleen een gebouw. Het is ook een opeenstapeling van grondstoffen en materialen die opnieuw gebruikt kunnen én moeten worden volgens Oudt Zwanenburg Sloopwerken B.V. Circulair slopen is hier hét middel voor. 

Zeker in deze tijd, nu het besef van schaarste in bouwmaterialen steeds meer door dringt in de bouwbranche en maatschappij. 

Circulair slopen draagt, letterlijk, haar steentje bij aan het hergebruiken van materialen. 

Circulair slopen is de methode waarbij de materialen zo veel mogelijk gegroepeerd worden zodat deze op de meeste efficiënte manier gerecycled kunnen worden. 

Circulair slopen, wat zijn de kosten, wat zijn de baten?

Circulair slopen onderscheidt zich van andere sloopmethodes door dat deze methode soms meer organisatie vergt. Zo moet er worden geanalyseerd welke materialen er te winnen zijn, welke materialen er gerecycled kunnen worden, waar en door wie dit kan worden gedaan en hoe de sloop vervolgens aangepakt moet worden ter behoudt van het materiaal. 

Nu klinkt dit circulair slopen als een relatief dure sloopmethode, hoe meer werk, hoe duurder, denkt u misschien? Maar heeft u ook al nagedacht over de opbrengsten die u kunt halen uit het verkopen van uw materiaal? Daarbij komt dat het eenvoudigweg storten van de materialen steeds kostbaarder wordt!

Circulair slopen door Oudt Zwanenburg Sloopwerken B.V.

Oudt Zwanenburg Sloopwerken B.V. biedt u de dienst circulair slopen aan vanuit onze eigen oorsprong. Waar onze directeur begon in een recyclebedrijf en later Oudt Zwanenburg Sloopwerken B.V. op zette, is zijn ervaring in de recycle branche nog steeds terug te vinden
 

Maak a.u.b. uw keuze: