Gespecialiseerd in het uitvoeren van sloopwerkzaamheden en het verwijderen van asbest
Gespecialiseerd in het uitvoeren van sloopwerkzaamheden en het verwijderen van asbest

Wij zijn een modern bedrijf met een eigen teken- en constructieafdeling waarmee wij het gehele vergunningstraject voor de opdrachtgever kunnen verzorgen

Offerte aanvragen  Bekijk ons werk

Door de centrale ligging in de Randstad
Door de centrale ligging in de Randstad

realiseren wij dan ook zeer uiteenlopende projecten in met name Noord- en Zuid-Holland, maar ook in Utrecht.

Voor projecten van enige omvang buiten onze regio is een uitzondering dan ook snel gemaakt.

Offerte aanvragen  Bekijk ons werk

Duurzaam slopen van panden voor een beter milieuOudt Zwanenburg - Duurzaam sloopwerken

Duurzaam slopen van uw pand? Oudt Zwanenburg Sloopwerken B.V. is uw partner voor verschillende duurzame sloopprojecten. Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan en daarom slopen wij graag op duurzame wijze. 

Duurzaam slopen wat houdt dat in?

Duurzaam slopen doen wij bij Oudt Zwanenburg Sloopwerken B.V. door te letten op verschillende elementen:

  • Afval scheiden
  • Afval minimaliseren door hoog recyclepercentage
  • CO2-uitstoot beperken
  • Verbranden van het overgebleven afval met energieterugwinning

Duurzaam slopen: afval scheiden en recyclen

Duurzame sloop of niet, bij het slopen van een pand zijn er altijd overige materialen. Beton, metaal, hout en noem maar op! Bij onze duurzame sloopmethode scheiden wij alle materialen. Door dit te doen, kunnen wij de materialen goed recyclen en minimaliseren wij het daadwerkelijke afval dat vernietigd moet worden. Dat is immers zonde, vindt u niet?

Duurzaam slopen: CO2-uitstoot beperken

Duurzaam slopen houdt ook in dat de CO2 die normaal gesproken vrijkomt bij het slopen van kantoren, winkelpanden, scholen, flatcomplexen en andere gebouwen geminimaliseerd, en waar mogelijk gereduceerd tot nul, moet worden. Dit doen wij bij Oudt Zwanenburg Sloopwerken B.V. door regelmatig onze duurzame sloopmethodes te evalueren en vernieuwingen en verbeteringen te zoeken en door te voeren. 

Wist u al dat Oudt Zwanenburg Sloopwerken B.V. ISO, BRL SVMS-007 en VCA gecertificeerd is? Dit garandeert u de veiligheid en duurzaamheid van uw sloopproject.

Duurzaam slopen: verbranden van afval met energie terugwinning

Na een duurzame sloop toch nog afval over? Als we dan toch materialen hebben gevonden die helaas niet gerecycled kunnen worden, willen wij deze op zijn minst verbranden met energie terugwinning. Bij verbranding komt immers veel warmte vrij, en warmte is energie! Hiermee kan bijvoorbeeld weer nieuw elektriciteit worden opgewekt. 

Door onze duurzame slooptechnieken kunt u uw projecten laten slopen met een verantwoorde blik op de toekomst. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bel ons gerust of vul het contactformulier in met uw vragen. Ons team staat graag voor uw vragen én projecten klaar. 
 

Maak a.u.b. uw keuze: