Gespecialiseerd in het uitvoeren van sloopwerkzaamheden en het verwijderen van asbest
Gespecialiseerd in het uitvoeren van sloopwerkzaamheden en het verwijderen van asbest

Wij zijn een modern bedrijf met een eigen teken- en constructieafdeling waarmee wij het gehele vergunningstraject voor de opdrachtgever kunnen verzorgen

Offerte aanvragen  Bekijk ons werk

Door de centrale ligging in de Randstad
Door de centrale ligging in de Randstad

realiseren wij dan ook zeer uiteenlopende projecten in met name Noord- en Zuid-Holland, maar ook in Utrecht.

Voor projecten van enige omvang buiten onze regio is een uitzondering dan ook snel gemaakt.

Offerte aanvragen  Bekijk ons werk

Duurzaam slopen van panden in AmsterdamOudt Zwanenburg - duurzaam slopen

Duurzaam slopen van verouderde panden in Amsterdam en omgeving? Oudt Zwanenburg Sloopwerken B.V. sloopt verschillende gebouwen op de meest duurzame wijze. Door onze methodes hebben wij onder andere het BRL SVMS-007 certificaat behaald. Dit certificaat toont ons niveau van duurzaamheid aan. 

Duurzaam slopen van panden in Amsterdam en omgeving

Stel, u bent projectleider van een nieuw te bouwen flatgebouw in Amsterdam, dan is de eerste stap misschien wel: het slopen van het huidige pand. Het slopen besteedt u uiteraard uit aan een ervaren partij. Oudt Zwanenburg Sloopwerken B.V. sloopt op duurzame wijze uw flatgebouw. Dit houdt in dat wij delen van de sloop met ‘de hand’ uitvoeren, waardoor wij beter in staat zijn de materialen te scheiden. Door het goed scheiden van het overige materiaal kunnen we de materialen per categorie aanbieden voor recycling. Op deze manier minimaliseren we het afval én creëren we juist grondstoffen voor nieuwe bouwprojecten. 

Duurzaam slopen zit bij Oudt Zwanenburg in de fundering 

De achtergrond, of eigenlijk ondergrond, van ons bedrijf ligt in de recycling. Directeur Oudt, heeft jaren ervaring opgedaan in de recyclebranche en heeft meegewerkt aan verschillende sloopprojecten. In 2011 was het moment daar om deze elementen te combineren tot een duurzaam sloopbedrijf. Door middel van recyclen maar zeker ook door het blijven innoveren en vernieuwen van slooptechnieken zijn wij inmiddels in staat om onder andere de CO2-uitstoot te minimaliseren. Dat noemen wij duurzaam slopen. 

Bij Oudt Zwanenburg blijven wij ons ontwikkelen op gebied van:

  • Duurzaam slopen
  • Veilig slopen
  • Modern slopen
  • Circulair slopen

De nieuwste technieken zorgen niet alleen voor de mogelijkheden om het sloopproces te verduurzamen maar ook om deze veiliger te maken voor onder andere collega’s en de omgeving. Daarbij worden er nog steeds nieuwe methoden bedacht om sloopwerken efficiënter en georganiseerder uit te voeren. Bij Oudt Zwanenburg spelen wij graag in op deze vernieuwingen.

Het cliché, dat iedereen zou kunnen slopen, is iets wat wij bij Oudt Zwanenburg graag ontkrachten. Slopen is een gespecialiseerd vak, dat is gebaseerd op regels voor veiligheid en efficiëntie. Zeker in deze dagen wordt er ook veel gekeken naar het duurzaam slopen van gebouwen. 
 

Laat uw reactie achter