Gespecialiseerd in het uitvoeren van sloopwerkzaamheden en het verwijderen van asbest
Gespecialiseerd in het uitvoeren van sloopwerkzaamheden en het verwijderen van asbest

Wij zijn een modern bedrijf met een eigen teken- en constructieafdeling waarmee wij het gehele vergunningstraject voor de opdrachtgever kunnen verzorgen

Offerte aanvragen  Bekijk ons werk

Door de centrale ligging in de Randstad
Door de centrale ligging in de Randstad

realiseren wij dan ook zeer uiteenlopende projecten in met name Noord- en Zuid-Holland, maar ook in Utrecht.

Voor projecten van enige omvang buiten onze regio is een uitzondering dan ook snel gemaakt.

Offerte aanvragen  Bekijk ons werk

Sloopwerken worden efficiënt uitgevoerd door Oudt ZwanenburgOudt Zwanenburg - sloopwerken

Sloopwerken in Amsterdam laten veel pandeigenaren uitvoeren door Oudt Zwanenburg. Oudt Zwanenburg houdt zich aan de volgende normen en waarden tijdens sloopwerken:

  • Duurzaamheid
  • Veiligheid
  • Flexibiliteit
  • Duidelijke communicatie

Sloopwerken van grote of kleine gebouwen?

Sloopwerken zijn er in vele soorten en maten. De ene keer dient er een tuinhuisje in Amsterdam afgebroken te worden, de andere keer verdwijnt er een hele flat. Dit gaat uiteraard niet van zelf. Er hangt een, zij het onterecht, imago rond het uitvoeren van sloopwerken. Sloopwerken zou iedereen kunnen doen. 

Neem contact op

Sloopwerken: veiligheid eerst!

Echter zijn wij bij Oudt Zwanenburg Sloopwerken B.V. het hier zeker niet mee eens! Sloopwerken draait om precisie en planning. De veiligheid moet worden meegenomen tijdens het slopen zelf. Niet alleen moet worden gedacht aan de veiligheid van onze collega’s, maar zeker ook aan de veiligheid van de omgeving in Amsterdam. 

Bij Oudt Zwanenburg Sloopwerken B.V. hebben wij inmiddels veel ervaring en kennis opgedaan op het gebied van veiligheid tijdens sloopwerken.

Sloopwerken: duurzaamheid staat hoog op het lijstje

Tijdens sloopwerken in Amsterdam en omgeving door Oudt Zwanenburg wordt er ook nagedacht over duurzaamheid. Wij zijn van menig dat een gebouw niet alleen dient als bijvoorbeeld een school of ziekenhuis, maar ook dient als opslag van bouwmaterialen. 
Tijdens de sloopwerken, groeperen wij de overtollige bouwmaterialen. Op deze manier kunnen we de materialen na afloop van de sloop recyclen en verwerken tot nieuwe producten en grondstoffen voor de bouw van een nieuw pand. 

Sloopwerken: flexibiliteit typeert Oudt Zwanenburg

Sloopwerken zijn de eerste stap van een bouwproces in spe. Dit moet dan ook goed worden gecoördineerd. Wij weten dan ook dat flexibiliteit en snelle communicatie van belang zijn voor het proces van de sloopwerken. 

Ons bedrijf is hier sterk in, door ons bescheiden formaat kunnen wij snel communiceren. Dankzij het feit dat wij zelf eigenaar zijn van verschillende machines kunnen wij snel en adequaat inspelen op een nieuwe situatie: dat is de flexibiliteit van sloopwerken bij Oudt Zwanenburg.
 

 

Laat uw reactie achter