Gespecialiseerd in het uitvoeren van sloopwerkzaamheden en het verwijderen van asbest
Gespecialiseerd in het uitvoeren van sloopwerkzaamheden en het verwijderen van asbest

Wij zijn een modern bedrijf met een eigen teken- en constructieafdeling waarmee wij het gehele vergunningstraject voor de opdrachtgever kunnen verzorgen

Offerte aanvragen  Bekijk ons werk

Door de centrale ligging in de Randstad
Door de centrale ligging in de Randstad

realiseren wij dan ook zeer uiteenlopende projecten in met name Noord- en Zuid-Holland, maar ook in Utrecht.

Voor projecten van enige omvang buiten onze regio is een uitzondering dan ook snel gemaakt.

Offerte aanvragen  Bekijk ons werk

Sloopwerken in Amsterdam op een maatschappelijk verantwoorde wijze 

Heeft u een betrouwbare partner nodig voor uw sloopwerken in Amsterdam? Oudt Zwanenburg sloopwerken BV in Amsterdam kan op het gebied van sloopwerken veel bieden. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in sloopwerken te Amsterdam en zien slopen meer dan alleen slopen. Slopen is afbreken en tevens ruimte creëren voor iets nieuws. Daarom is het van belang dat sloopwerken in Amsterdam op een verantwoorde manier met oog voor de toekomst wordt uitgevoerd. Veiligheid, kwaliteit en milieu staan bij ons centraal. Wij kunnen sloopwerken in Amsterdam van A tot Z uitvoeren. Elk project is voor ons maatwerk waarbij de relatie met de klant voorop staat. Of het nu gaat om asbestsanering of slopen, Oudt Zwanenburg sloopwerken BV is u graag van dienst. Bekijk onze website voor meer informatie over sloopwerken in Amsterdam of neem contact met ons op.

Machines

Om sloopwerken in Amsterdam uit te kunnen voeren beschikken we over een ruim assortiment modern uitgeruste machines. Voor sloopwerk in kleine ruimtes hebben wij verschillende machines die door ons opgeleid personeel ingezet kunnen worden. Voor hoge gebouwen en installaties, beschikken wij over grote kranen die uitgerust kunnen worden met een  sloopgiek . Al deze machines hebben wij voor sloopwerken in Amsterdam in eigen beheer. Zo kunnen we direct klaar staan voor de diverse opdrachtgevers en passende sloopwerken in Amsterdam bieden. Oudt Zwanenburg sloopwerken BV in Amsterdam is niet afhankelijk van andere partners en houden hiermee de tijdsbestekken zo kort mogelijk.

Waarom Oudt Zwanenburg?

Als u een partner zoekt voor sloopwerken in Amsterdam is Oudt Zwanenburg sloopwerken BV het aangewezen bedrijf. Oudt Zwanenburg sloopwerken BV is gecertificeerd volgens de BRL SVMS-007 dat aangeeft dat veilig en milieutechnisch verantwoord wordt gesloopt. De veiligheidseisen worden geborgd in het VCA** certificaat. Afvalstromen worden zoveel mogelijk aan de bron gescheiden, waarna ze worden afgevoerd naar eindverwerkers. Kortom. Oudt Zwanenburg sloopwerken BV te Amsterdam biedt:

  • Service
  • Kwaliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Veiligheid
  • Milieu vriendelijkheid 

Tevens staat bij sloopwerken in Amsterdam maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal. Waar mogelijk breken wij het vrijgekomen beton- en metselwerkpuin tot een gecertificeerd granulaat. Dit menggranulaat kan dan op dezelfde locatie of elders worden hergebruikt als fundatiemateriaal.  Wilt u ook profiteren van deze voordelen van sloopwerken in Amsterdam? Oudt Zwanenburg sloopwerken BV in Amsterdam helpt u graag.

Laat uw reactie achter