Over ons

Ons bedrijf is gevestigd in Zwanenburg in de gemeente Haarlemmermeer. Door de centrale ligging in de Randstad realiseren wij dan ook zeer uiteenlopende projecten in met name Noord- en Zuid-Holland, maar ook in Utrecht. Voor projecten van enige omvang buiten onze regio is een uitzondering dan ook snel gemaakt. Oudt Zwanenburg Sloopwerken bv is een gecertificeerd bedrijf welke gespecialiseerd is in het uitvoeren van sloopwerkzaamheden en het verwijderen van asbest . Bij OZS hebben veiligheid en een verantwoorde werkwijze hoge prioriteit. Wij zijn dan ook ISO en VCA gecertificeerd.

Bekende in de branche

Oudt Zwanenburg Sloopwerken bv kent een lange voorgeschiedenis maar bezit een korte historie. Oudt is een bekende speler op het gebied van recycling, sloopwerkzaamheden en asbestsanering. Als onderdeel van een groot recyclingbedrijf heeft Oudt al veel grote en complexe (sloop)werken uitgevoerd. Na overname van dit bedrijf, en het hierdoor stoppen van de sloopactiviteiten, richt directeur René Oudt  Oudt Zwanenburg Sloopwerken bv in 2011 op. Na een loopbaan van 25 jaar in de wereld van recycling, sloop, grond-, weg- en waterbouw en veel grote projecten uitgevoerd te hebben was daar het moment om alle kennis in een eigen gespecialiseerd bedrijf te steken. Oudt Zwanenburg Sloopwerken bv is hiermee een feit.

De klant centraal

Bij elk project streven wij naar een goede samenwerking met de opdrachtgever en andere belanghebbenden. Bovendien vindt Oudt Zwanenburg Sloopwerken bv het belangrijk om met haar klanten mee te denken en te anticiperen op de laatste ontwikkelingen. Op deze manier realiseren wij dan ook een resultaat dat alle partijen tevreden stemt. Door onze jarenlange ervaring en de korte lijnen binnen onze organisatie hoeft u uw verhaal maar één keer te vertellen.

Planning en capaciteit

Door onze ruime kennis en ervaring slagen wij erin een realistische planning van de werkzaamheden te maken, ook binnen een krappe tijdspanne. Iin de sloop kan altijd tegenslag optreden en daarom bieden wij voldoende capaciteit om onvoorziene knelpunten weg te nemen. Dit doen wij zo nodig met de inzet van extra mankracht en materieel, binnen en buiten reguliere werktijden. Een technisch of logistiek probleem van de opdrachtgever maken wij tot ons probleem. Wij lossen dit eerst op en na afloop komen wij er altijd uit in samenspraak met u als opdrachtgever.

Meer weten?

 Samen met onze ruime ervaring en expertise staat dit alles borg voor de kwaliteit die wij u leveren. Op onze referentiepagina vindt u diverse aansprekende projecten en krijgt u een indruk van ons  dienstenpakket.