Gespecialiseerd in het uitvoeren van sloopwerkzaamheden en het verwijderen van asbest
Gespecialiseerd in het uitvoeren van sloopwerkzaamheden en het verwijderen van asbest

Wij zijn een modern bedrijf met een eigen teken- en constructieafdeling waarmee wij het gehele vergunningstraject voor de opdrachtgever kunnen verzorgen

Offerte aanvragen  Bekijk ons werk

Door de centrale ligging in de Randstad
Door de centrale ligging in de Randstad

realiseren wij dan ook zeer uiteenlopende projecten in met name Noord- en Zuid-Holland, maar ook in Utrecht.

Voor projecten van enige omvang buiten onze regio is een uitzondering dan ook snel gemaakt.

Offerte aanvragen  Bekijk ons werk

Sloopwerken op een verantwoorde en veilige wijze door Oudt ZwanenburgOudt Zwanenburg - sloopwerkzaamheden

Sloopwerken lijken de eenvoudigste stappen te vormen in de bouwcyclus. Oudt Zwanenburg overtuigt u er graag van dat sloopwerken juist een complexe stap is:

  • Hoe sloopt u veilig complete gebouwen?
  • Sloopwerken moeten efficiënt worden uitgevoerd
  • Wat doet u met het sloopafval?
  • Op welke wijze voert u sloopwerken uit met een zo netjes mogelijk resultaat?
  • En heeft u wel eens nagedacht over duurzaam slopen?

Sloopwerken voor groot en klein

Sloopwerken is een van de specialiteiten van Oudt Zwanenburg. Wij verzorgen het slopen van ruimtes en gebouwen van groot tot klein. Voor de kleinere gebouwen gebruiken de professionals van Oudt Zwanenburg speciale machines. Op deze manier kunnen wij op de meest verantwoorde en veilige manier gebouwen slopen. Wilt u juist onze sloopwerkdienst inzetten om hoge gebouwen te kunnen slopen? Dan zetten wij onze hoogwerkers en kranen in! 

Het voordeel van sloopwerken door Oudt Zwanenburg is onze eigen collectie aan machines voor elke toepassing en elke maat op het gebied van sloopwerken!

Sloopwerken op de meest efficiënte en flexibele manier

Naast de juiste machines en professionals, biedt ons bescheiden sloopwerkbedrijf u: flexibiliteit! Er is niets zo veranderlijk als een bouwplanning. Uw geplande periode voor de sloopwerken kan dus makkelijk in- of uitlopen, daar passen wij onze planning dan naadloos op aan!

Dit doen wij onder andere door onze communicatielijnen intern en extern kort te houden. Het snel kunnen schakelen en informatie uitwisselen tijdens sloopwerken is van belang voor het efficiënt houden van de processen. 

Sloopwerken doen wij verantwoord

Sloopwerken kunnen leiden tot grote afvalstromen. Oudt Zwanenburg regelt de sloopwerken op zo een manier dat deze afvalstromen worden beperkt! Dit doen wij door duurzaam te slopen of circulair te slopen. We groeperen al het overgebleven bouwmateriaal ‘afval’. Door deze materialen te groeperen kunnen wij deze eenvoudig aanbieden voor recycling. Dit beperkt onnodige afvalverbranding én extra grondstofwinning voor nieuwe bouwmaterialen.

Uw pand, gebouwen of woning, in zijn geheel of in delen laten slopen? Maak dan een afspraak voor sloopwerken bij Oudt Zwanenburg.
 

Maak a.u.b. uw keuze: