Gespecialiseerd in het uitvoeren van sloopwerkzaamheden en het verwijderen van asbest
Gespecialiseerd in het uitvoeren van sloopwerkzaamheden en het verwijderen van asbest

Wij zijn een modern bedrijf met een eigen teken- en constructieafdeling waarmee wij het gehele vergunningstraject voor de opdrachtgever kunnen verzorgen

Offerte aanvragen  Bekijk ons werk

Door de centrale ligging in de Randstad
Door de centrale ligging in de Randstad

realiseren wij dan ook zeer uiteenlopende projecten in met name Noord- en Zuid-Holland, maar ook in Utrecht.

Voor projecten van enige omvang buiten onze regio is een uitzondering dan ook snel gemaakt.

Offerte aanvragen  Bekijk ons werk

Het circulair slopen van uw pand in AmsterdamOudt Zwanenburg - Circulair slopen

Circulair slopen is bij Oudt Zwanenburg Sloopwerken B.V. ontstaan vanuit onze oorsprong. Directeur Oudt, begonnen in de recycle branche, startte enkele jaren geleden het huidige Oudt Zwanenburg Sloopwerken B.V. In zijn bedrijf vindt u vandaag de dag zijn achtergrond terug! Het circulair slopen van uw panden in Amsterdam is hier een goed voorbeeld van. 

Circulair slopen als troost voor uw geliefde pand

Circulair slopen biedt u misschien een beetje troost wanneer een voor u vertrouwd gebouw gesloopt dient te worden. Of het nu uw eigen kantoorpand in Amsterdam is, waar u gemiddeld 40 uur per week doorbrengt, of misschien het flatgebouw waar u bent opgegroeid? Het lekkende dak, de tochtende deur en zelfs het piepende raam; u gaat het allemaal missen als het pand straks tegen de vlakte moet. 

Circulair slopen zorgt ervoor dat het gebouw niet alleen gesloopt wordt om ruimte te maken, of vernieuwd te worden, maar óók om materiaal te leveren aan een ander bouwproject in de buurt van Amsterdam. Want dat piepende raam? Het glas kan versmolten worden, het kozijn wordt gerecycled en ook het metaal van de scharnieren krijgt een tweede leven. Materialen die wij na circulair slopen goed kunnen hergebruiken en recyclen zijn bijvoorbeeld: 

  • Hout
  • Metaal
  • Elektra
  • Stenen

Circulair slopen vanuit een groen oogpunt

Naast het feit dat het circulair slopen, van onder andere panden in de buurt van Amsterdam uw materiaal een tweede leven geeft, is dit uiteraard ook gunstig voor het milieu. Het verbranden van overig materiaal is schadelijk voor het milieu. Dankzij circulair slopen is dit verbrandingsproces niet meer, of nog maar minimaal, nodig. Daarbij komt dat circulair slopen niet alleen het verbrandingsproces beïnvloedt maar ook de noodzaak van productie/ winning van nieuwe materialen vermindert. 

Circulair slopen voor een cirkel in uw kosten

Circulair slopen geeft u terug wat u ooit in het pand investeerde. U heeft de afgelopen jaren uiteraard gebruik gemaakt van het pand in Amsterdam. Dit kunt u zien als resultaat van de aankoop of bouw het pand. Maar nu, als het dan echt tijd is, voor het slopen van uw gebouw krijgt u materialen en inkomsten voor terug! Door de overtollige materialen te verkopen, levert het slopen u inkomsten op!
Meer weten of circulair slopen? Uw circulaire sloopproject in de buurt van Amsterdam nu starten!? Bel dan nu met een van onze collega’s. 
 

Laat uw reactie achter